Swing

Swing

Circus Ronaldo

Opgepast: daar komt de zevende generatie van Circus Ronaldo! Onder toeziend oog van vader Danny Ronaldo opent Nanosh met ‘Swing’ een volgend hoofdstuk in een lange familiegeschiedenis.

Nanosh groeide op in het circusleven. Al zijn ervaringen, belevingen en indrukken bundelde hij in zijn eigen droom: een fonkelnieuwe voorstelling die de pan uit swingt!

In deze wervelende mix van circus en variété kom je ogen en oren tekort. Groots spektakel met kleine knipogen en een vleugje verleiding, op de maat van onvervalste swingmuziek. Tony Decap maakte speciaal voor deze voorstelling een groot mechanisch Decaporgel in de stijl van de jaren veertig.

De ‘ooh’s’ en ‘aah’s’ vliegen je om de oren als de jonge artiesten alle registers opentrekken. Deze nieuwe garde van Circus Ronaldo laat je verliefd worden op circus zoals je het al lang niet meer zag.

Nestel je in de prachtige tent en laat je door een zwoele stem meevoeren naar het begin van de twintigste eeuw. ‘Swing’ is een zinderende voorstelling met het DNA van de bijzondere Ronaldo-traditie, en is een perfecte uitstap voor het hele gezin.

Belangrijk nieuws: door een ongeluk van één van de spelers kan de voorstelling Swing van Circus Ronaldo op 12 en 13 juli helaas niet doorgaan. We werken momenteel aan een datum voor een vervangende voorstelling. Heb je kaartjes voor 12 of 13 juli? Dan kan je vanaf maandag 15 juli 10u bellen naar onze ticketlijn op +32 (0) 3 50 20 777 om je tickets om te boeken. We hopen op je begrip en onze excuses voor het ongemak. We gaan er alles aan doen om je toch deze voorstelling te kunnen laten zien.

 

 

SPEL

Nanosh Ronaldo

Corneel Didier

Laure Osselin

Kimi Hartmann

Anke Jochems

Jason Van Lith

 

TECHNIEK

Nanosh Ronaldo

Arjan Hendrickx

COACHING

Danny Ronaldo

Jo De Rijck

PRODUCTIE

Annelies Mylemans

MUZIEKONTWERP

Tony Decap

MUZIEK ARRANGEMENTEN

Floris De Smet

KOSTUUMS

Dotje Demuynck

PRODUCTIE ONDERSTEUNING

Erik Van den Broeke

Carmine en Diede

Karel Creemers

Flor Huybens,

Lize Blauw

David Ronaldo

Ben De Ceuster

Abc Construct

Brecht Martens

Nele Paelinck

Seppe Verbist

 

MET DE STEUN VAN

De Vlaamse gemeenschap en het Circuscentrum

INFO & SPREIDING

Frans Brood Productions

info@fransbrood.com

www.fransbrood.com

www.ronaldo.be

3 juli t/m 24 aug 

woensdag t/m zaterdag 21u

Speelduur: +/- 90 minuten

€ 12 

TICKETS
 
Locatie: 
Sloepenweg, Antwerpen-Noord
Geolocation
drinken
eten
toegankelijkheid
spraakniveau1