Met korting naar 'Val' van Schweigman&

Heb jij ook zo genoten van de dansvoorstelling 'Wiek' van Schweigman&? Smaakt het naar meer? Dat treft! Vanaf september trekt Schweigman& rond met hun nieuwste voorstelling, 'Val'. 

'Val' gaat over kwetsbaarheid. Want wie valt, is kwetsbaar. In onze maatschappij kijken we liever naar de stijgende lijn: altijd hoger, verder, sneller, meer. Maar hoort vallen niet gewoon bij het leven? Een mens leert en leeft met vallen en opstaan. Waar blijft onze creativiteit als we geen sprong in het diepe meer durven wagen? 'Val' is een muzikale ode aan het vallen, waarbij we onze angst recht in de ogen kijken. 

Goed nieuws: als Zomer van Antwerpen-bezoeker kan je met korting naar de voorstelling! 'Val' speelt 26 september in het Chassé Theater Breda en 28 september in De Warande Turnhout.  

Kom je kijken in het Chassé Theater in Breda? Gebruik dan de kortingscode ZVAVAL (hoofdlettergevoelig), deze code geeft recht op 5 euro korting op rang 1. Een 1e rangskaartje kost dan 18 euro. Bij de Warande in Turnhout gebruik je bij het afrekenen de actiecode zomervanantwerpen. Je betaalt dan 17 euro in plaats van de 19 euro.